SERVIS BEBE bavi se servisiranjem svih vrsta auto klima, remontom kompresora i popravkom kompletne instalacije klima uređaja uključujući i popravku celokupne instalacije klime uređaja. Za sve potrebe popravke delova instalacije raspolažemo profesionalnom opremom za popravku i izradu cevi i creva visokog pritiska.

Servis auto klima nalazi se u Zemunu u ulici Zadrugarska 3c, a telefoni na koje možete dobiti sve informacije ili zakazati termin za servis ili punjenje auto klime su: 011/210-7993, 062/4444-93 i 069/64-63-64. Radno vreme servisa je od 9-18h radnim danima, a subotom od 9-14h.IZRADA CREVA VISOKOG PRITISKAZa potrebe našeg servisa u segmentu popravke creva instalacije klima uređaja koristimo alat za profesionalno pertlovanje fitinga. S obziroma da su pojedini delovi instalacije klima uređaja izloženi visokim pritiscima radnog fluida (freona) izuzetno je važno da se svi radovi urade kvalitetno i bez slabljenja materijala. Vrlo zahtevan deo posla koji sa uspehom realizujemo zahvaljujući stručnom kadru i profesionalnoj opremi.Creva instalacija klima uređaja izrađena na ovaj način ne zaostaju kvalitetom za originalnim fabričkim delovima. Na sve izvršene radove dajemo garanciju na postojanost i pravilno funkcionisanje sistema klima uređaja.


creva visokog pritiska
POPRAVKA CREVA VISOKOG PRITISKAU slučaju parcijalnih oštećenja na crevima sistema klima uređaja u našem servisu možete izvršiti popravku creva i to po najpovoljnijim cenama i u najkraćem roku. Osim popravki za lične potrebe radimo i uslužne popravke drugim servisima.


popravka creva visokog pritiska
punjenje auto klima
servis auto klima - punjenje klima freonom 134a i R22 - dezinfekcija - prodaja delova za auto klime - autoelektrika - auto dijagnostika