SERVIS BEBE bavi se servisiranjem sistema za grejanje na automobilu. Sistem grejanja zahteva ispravno funkcionisanje nekoliko komponenti sistema, a mi ćemo na profesionalan način izvršiti pronalaženje uzroka problema, njegovo otklanjanje i vraćanje sistema u ispravno stanje.

Servis auto grejanja se nalazi u Zemunu u ulici Zadrugarska 3c, a telefoni na koje možete dobiti sve informacije ili zakazati termin za pregled ili servis: 011/210-7993, 062/4444-93 i 069/64-63-64. Radno vreme servisa je od 9-18h radnim danima, a subotom od 9-14h.POPRAVKA GREJANJADa s grejanjem vašeg automobila nešto nije u redu, osim nedovoljne ambijentalne temperature u kabini vozila, još jedan od simptoma može da bude i pojava kondenza na staklima. Kada iz ventilacionog sistema izlazi para, odnosno kada se vazduh kondenzuje u kabini, potrebno zameniti mali hladnjak ili grejač u kabini. Međutim, to ne bi trebalo raditi sami, već prepustiti profesionalnim majstorima, jer se do ovog hladnjaka stiže skidanjem instrument table.


Kvarovi grejanja u automobilu javljaju se i zbog kvara na termostatu. Naime, kada ovaj deo ne funkcioniše ispravno poremeti se dotok tople vode u hladnjak koji zagreva vazduh. Temperatura se tada teže povećava i u vozilu je hladno.


Kvar takođe može da nastane i u unutrašnjosti grejača odnosno malog hladnjaka pa je potrebno detaljno ispitati njegovu funkciju. Eventualna curenja antifriza iz malog hladnjaka u kabini osim neispravnog grejanja su i opasna po zdravlje jer su isparenja antifriza toksična. Sistem grejanja može biti sa smanjenom funkcijom i zbog neispravnosti ventilatora i reostata koji utiče na brzinu ventilatora kabine odnosno jačinu duvanja. U tim slučajevima u unutrašnjost vozila slabije dotiče zagrejani vazduh. Slična je situacija i kada se pokvare delovi cevnog sistema za distribuciju i usmeravanje vazduha u kabini.


popravka grejanja automobila
ČIŠĆENJE MALOG HLADNJAKAUsled neredovne zamene ili lošeg kvaliteta sredstva za hlađenje (antifriza), a neretko sipanja obične umesto destilovane vode u sistemu hlađenja se taloži kamenac koji otežava rad motora. Kao posledica zaprljanosti prvi na udaru je mali hladnjak grejanja koji se zapuši i samim tim auto loše ili uopšte ne greje. Vršimo mašinsko ispiranje i čišćenje malog hladnjaka hemijskim sredstvima uz pomoć specijalne aparature. Proces čišćenja se radi na vozilu i nije potrebno skidanje hladnjaka. Samim tim se štedi vreme i novac jer na većini vozila mora da se skida cela instrument tabla da bi se pristupilo malom hladnjaku u smislu ispiranja ili zamene.


popravka grejanja automobila
punjenje auto klima
servis auto klima - punjenje klima freonom 134a i R22 - dezinfekcija - prodaja delova za auto klime - autoelektrika - auto dijagnostika